A saját Insite™ előnyei:

Insite benefits

Az Insite™ fióktelepen magasan képzett, tapasztalt kihelyezett szakembereink dolgoznak, az Ön karbantartási, javítási és felújítási (MRO) alkatrész igényeinek megfelelő beszerzést bonyolítanak, továbbá műszaki támogatást nyújtanak a gyártás zökkenőmentes fenntartása érdekében.

Továbbá, több járulékos szolgáltatást és megoldást is kínál. Mindez lehetővé teszi az Ön üzemében dolgozó, beszerzéssel, műszaki kérdésekkel és karbantartással foglalkozó munkatársai számára, hogy a gyártás lényegét érintő fontosabb kérdésekkel foglalkozhassanak, miközben biztosak lehetnek abban, hogy a karbantartási, javítási és felújítási (MRO) alkatrészek kezelése jó kezekben van.

Az alkatrészeket igény szerint a gyártósor mellé szállítjuk, amellyel csökkenthető a csere ideje. Vállalkozása ilyen módon tapasztalt, helyben rendelkezésre álló, pártatlan és független műszaki szaktudáshoz nyer hozzáférést. További példák arra, hogyan járul hozzá az Insite™ az állásidő minimálisra csökkentéséhez, és az adott üzem működési hatékonyságának optimalizációjához:

A beszállító által készített részletes jelentésből nyomon követhető az alkatrész alkalmazása. Ez nagyobb átláthatóságot tesz lehetővé, és megteremti a készlet optimalizálásának alapjait az alkalmazás elemzésének segítségével; a feleslegessé váló készletekben célzott csökkentést lehet végrehajtani, ezáltal jövőbeni beszerzési és működő tőke költségeket lehet megtakarítani.


Így vállalkozása csak a felhasznált alkatrészekért fizet, és nem halmoz fel felesleges készleteket.