Cukrászipar

A Brammer több cukrászattal foglalkozó céggel is dolgozott, beleértve Európa neves cukrászipari vállalatait. Ismerjük a cukrászipari folyamatokat és a speciális igényeket, kihívásokat, és a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz kapcsolódó szolgáltatások és megoldások széles kínálatával tudjuk cukrászipari ügyfeleinket segíteni.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára (és a speciális kenőanyagok iránti, illetve a kenőanyag nélküli alkatrészek iránti igényre). Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy milyen jelentőséggel bír a folyamatos gyártás, valamint az egészség- és biztonságvédelem az Ön vállalkozása számára. számos olyan termékkel állunk rendelkezésére, amelyekkel maximális termelékenység érhető el ezeken a területeken. Egyéb fontos területek, ahol segítségére lehetünk:

  • Folyamatos öblítés
  • Folyamatosan nagy sebesség
  • Magas hőmérséklet

A fent felsoroltak mind komolyan befolyásolják berendezéseinek élettartamát. Továbbá, a költséggazdálkodás oldaláról felmerülő igények és a természetvédelmi megfontolások miatt egyre nagyobb szükség van energiahatékony termékek beszerzésére. Szakmai tanácsadás, termékek és támogatás területén is, a Brammer olyan helyzetben van, hogy mindezekben segítséget tud nyújtani, és Önnel együttműködve hatékony karbantartási, javítási és felújítási stratégiát tudunk kidolgozni.

A cukrásziparban a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: O-gyűrűk, szállítóláncok kiegészítőkkel, szállítóhevederek, rozsdamentes acélhengerek, hajtóművek, szilárd kenőanyagok élelmiszer-minősítésű olajjal, láncok, nagyteljesítményű vezérműszíjak, rezgésmentes szerelvények, hőálló csapágyak, csapágyházak (élelmiszeriparban használatos); szinkronszíjak.