Hírek archív -ból Február 2015
brammer r 052smaller
A beszállítók egységesítése potenciálisan 10%-os költségmegtakarítást jelenthet a Brammer ügyfelei számára
Tekintettel arra, hogy a gyártók egyre jobban a költségek ellenőrzését próbálják megvalósítani Európa kihívásokkal tele gazdaságában, így nem meglepő, hogy a beszállítók egységesítése - azaz a beszállítók számának csökkentése - egyre népszerűbbé vált.
06 Február 2015
brammer r 491web
A Brammer a 400-ik Európai Insites™ telephelyet ünnepli
2003-ban a Brammer Európa vezető karbantartási, javítási és felújítási (MRO) termék gyártójaként és szolgáltatójaként bemutatta az első Insite™ projektet egyik kiemelt ügyfelének. A megoldás lehetővé teszi a Brammer gyártó ügyfelei számára az MRO beszerzés és kezelés egészének vagy egy részének kiadását egy Brammer szakértőnek, aki a produktivitás növelése mellett a jelentős fenntartható költség megtakarítás biztosításán dolgozik. 11 évi működése során a Brammer a 400-ik Insite™ ügyfelet köszönti és reméljük a jövőben még több ügyfélnek segíthetünk a Brammer Insite megoldással.
06 Február 2015
Qsafe Cover3
Q-Safe
A Q-Safe márka új személyi védelmi felszerelés termékeit ma 19 Európai piacon mutatták be. A kezdetekben kizárólag a Brammernél - Európa vezető karbantartási, javítási és felújítási (MRO) termék beszállítója és szolgáltatója - kapható Q-Safe teljeskörű megoldást nyújt a különböző gyártási és ipari környezetekben dolgozó szakemberek és vezetők egészségi és biztonsági személyi védelmi igényeire.
06 Február 2015