Fémek újrahasznosítása

Európa legnagyobb, fémek újrahasznosításával foglalkozó vállalataival való együttműködés során szerteágazó tudásra és nagy tapasztalatra tettünk szert. Termékeink és tapasztalatunk ügyfeleink segítségére vannak, hogy a szektorra jellemző kihívásokkal szembe tudjanak nézni, és hatékonyságot érjenek el az ellátási láncban.

Értékeljük, hogy a rendelkezésre állás, az egészségügyi és biztonsági előírások és az energiatakarékosság mennyire fontos Ön és a vállalkozása számára. Annak is tudatában vagyunk, hogy milyen hatással vannak az ipar-specifikus tényezők a beszerzési folyamatra. A legfontosabb kérdések e tekintetben:

  • Nehézfémek és mérgező anyagok
  • Nagy tömeg, nagy terjedelem
  • Mostoha külső környezeti körülmények

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindehhez kiváló minőségű alkatrészekre van szükség, míg az optimális energiahatékonyságra való törekvés érdekében Önnek a leginkább energiahatékony termékekre van szüksége folyamatai számára. És ami ennél is fontosabb, tudjuk, hogy ezek a követelmények milyen hatással vannak az Ön karbantartási, javítási és felújítási (MRO) igényeire, és azt is tudjuk, hogy ezt a tapasztalatot hogyan állítsuk az Ön szolgálatába, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg a karbantartások, javítások és felújítások vonatkozásában.