Iparágak

Industries

A Brammer Európa legszélesebb termékínálatával rendelkezik, és 15 országban van jelen. Az ipar gyakorlatilag valamennyi szektorát megjelenítik azok a gyártók, akiket a Brammer szakértelme és hozzáértése már meggyőzött.

Egyedülálló tudásra tettünk szert a termelési folyamatok területén, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy olyan komoly európai és nemzetközi cégekkel dolgozunk együtt mint: Alcoa, Bosch, Cabot, Cargill, Coca-Cola Enterprises, Continental, Crown Cork & Seal, DuPont, Eaton, Emcon, GKN, HDC, Heinz, Henkel, Hutchinson, Ideal Standard, Invista, Knorr-Bremse, Kraft Foods, Michelin, Monier, Philip Morris International, Procter&Gamble, Rexam, Rhodia, Rio Tinto Alcan, Saint Gobain, Schneider Electric, SKG, TI Automotive, TRW, Valeo és Yara.

Sok ügyfelünk esetében Brammer Insite fióktelepet hoztunk létre a helyszínen, amely még inkább elehetővé tette számunkra, hogy alaposabban megismerhessük igényeiket, és a problémákat, amelyekkel szembesülnek. Együtt dolgoztunk velük azon, hogy csökkentsük az állásidőt, hogy előrelépést érjünk el a termelékenység és az energiafogyasztás területén, és komoly befolyással voltunk olyan területekre is, mint például a folyamatos fejlődés programok, vagy az egészség- és biztonságvédelem. Elsősorban azonban azon dolgoztunk fáradhatatlanul, hogy gyártósoraiknak soha ne kelljen leállniuk. Rendelkezünk az iparban szükséges szaktudással, hozzáértéssel és tapasztalattal, mindezt az Önök szolgálatába tudjuk állítani!