Működőtőke csökkentése

Reduce working capital

A karbantartási (MRO) készletben lekötött készpénz egy gyártó vállalat működő tőkéjének jelentős hányadát kiteheti. A Brammer olyan helyzetben van, hogy segíthet ennek csökkentésében. Saját, 100 millió eurós készletünk kezelése során első kézből szerzett tapasztalatokra tettünk szert, és tudjuk mit jelent a hatékony megoldásokra való törekvés. Ezeket a tapasztalatokat osztjuk meg ügyfeleinkkel. Modern készletgazdálkodási eljárások segítségével:

  • Kialakítjuk karbantartási, javítási és felújítási (MRO) készletét, a jelenlegi és a korábbi alkalmazásokból kiindulva
  • Racionalizáljuk az Ön által használt márkák számát
  • Rangsoroljuk a felhasználását, hogy optimális ’készletprofilt’ alakíthassunk ki
  • Megszerezzük a legjobb árat minőségi beszállítóink széles kínálatából

A Brammer konszignációs raktárat tud létrehozni akár az Ön telephelyén, akár valamelyik helyi fióktelepen (ezt készenléti készletnek nevezzük). Mindkét esetben csak a felhasznált tételek után fizet a megrendelő. Vagy készletgazdálkodási szolgáltatásokat is nyújthat, igény szerint.

Egyre több nagyobb igényű ügyfelünk él a Brammer InsiteTM szolgáltatásával. Ebben az esetben a Brammer egy külön Önnek ajánlott fióktelepet létesít az Ön telephelyén, annak érdekében, hogy a karbantartási, javítási és felújítási (MRO) alkatrészek iránti igényeit kielégítse. Erről bővebben itt olvashat.

Továbbá, speciális tréningeket tudunk tartani karbantartási, műszaki és gyártási szakemberei számára. A képzések során új termékeket és folyamatokat mutatunk be, beszélünk a készlettervezésről és a készletek kialakításáról, továbbá segítünk Önöknek abban, hogy hatékony karbantartási, javítási és felújítási (MRO) anyaggazdálkodás menjen végbe.