Műszerek

Instrumentation

Rendkívül széles a termékkínálatunk a műszerek terén is, beleértve a nyomásmérőket, hőmérsékletmérőket, távadókat és képfeldolgozó rendszereket, tehát rendelkezünk mindazon eszközökkel, amelyekre Önnek szüksége lehet, hogy termelési környezetét ellenőrizhesse, mérhesse és irányíthassa.

A WIKA innovációs termékeinek egész skáláját forgalmazzuk, amely az egész világon piacvezető a nyomás- és hőmérsékletmérés területén. Kínálatunk: nyomásmérők; bimetál hőmérsékletmérők; nyomástávadók; hőmérséklet-távadók; és membrántömítések.

Forgalmazzuk továbbá a Festo intelligens kompakt kamerarendszerét. Ez az innováció alacsony költségen kínál alternatívát a hagyományos nagysebességű kamerákkal szemben. Olyan módon tervezték meg, amely támogatja a diagnosztikát és az üzembe helyezést, valamint a gyors mozgási szekvenciák alatt a funkciók monitorozását.

A WatsonSmith cég arányos szabályozószelepeinek, I/P elektronikus átalakítóinak, precíziós nyomásszabályozóinak és miniatűr arányos szelepeinek széles választékát kínáljuk.

Valamennyi termékre mindenre kiterjedő gyártói garancia, valamint műszaki támogatás vonatkozik.

Kapcsolódó termékek