Nukleáris energiatermelés

A Brammer tapasztalatokkal rendelkezik a nukleáris energiatermeléssel kapcsolatban, hiszen szoros együttműködésben dolgozott az iparág vezető európai képviselőivel – így  egészen egyedülálló betekintést nyertünk a szektor karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek területén jelentkező speciális igényeibe. Ezt a szakértelmet és hozzáértést kínáljuk Önnek is.

Rendkívül szabályozott ipari ágazat, a legjelentősebb kihívást a következők jelentik:

  • Magas üzemi hőmérséklet és nyomás
  • Radioaktív anyagok jelenléte
  • Egészség- és biztonságvédelem

A felsoroltakból következően a szektornak minősített, kiváló minőségű alkatrészekre van igénye, és olyan megbízható szolgáltatásokra, amelyek folyamatosan elérhetők. Hasonlóképpen, tudjuk, hogy a vállalkozására nehezedő gazdasági nyomás miatt a rendelkezésre álló készletből a leginkább energiahatékony termékekre van szüksége.

Képesek vagyunk ezen szektor támasztotta igényeket és követelményeket is kielégíteni, és tapasztalatainkat az Önök rendelkezésére bocsátva, a lehető legjobb támogatást kapja meg a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz szükséges támogatás tekintetében.

A karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékeink, amelyeket jellemzően a nukleáris energiatermelés területére szolgáltatunk: technológiai szelepek, tömítőgyűrűk, tengelykapcsolók, mechanikai tömítések, beálló görgőscsapágyak, nagyteljesítményű motorok (EFF1), hajtóművek, csapágyházak.