Olajfinomítás

A Brammer látja el Európa jó néhány nagy olajfinomítóját a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékekkel és szolgáltatásokkal, amely azt is jelenti, hogy jól ismerjük azokat a kihívásokat és problémákat, amelyekkel e szektornak szembe kell néznie.

Érzékeljük, hogy a rendelkezésre állás, az egészségügyi és biztonsági előírások és az energiatakarékosság mennyire fontos Ön és a vállalkozása számára. Ismerjük, melyek azok az iparágra jellemző kihívások, amelyekkel Önöknek szembe kell néznie, beleértve:

  • Robbanásveszélyes és veszélyes környezet
  • Magas üzemi hőmérséklet és nyomás
  • Gyúlékony anyagok használata

Mindezek befolyásolják berendezéseinek élettartamát és beszerzési profilját. Éppen ezért megértjük, hogy magas műszakiszínvonalú alkatrészekre van szükségük. Hozzájárulásunkkal optimális hatékonyságot érhet el a gyártási folyamat során. Rendelkezünk azokkal a termékekkel és tapasztalatokkal, amelyekkel fel lehet venni a harcot ezekkel a kihívásokkal, és tapasztalataink segítenek abban, hogy Önök a lehető legjobb termékeket kapják meg.

Az olajfinomító-ipar számára a karbantartáshoz használt termékek kínálatunkban jellemzően a következők: mechanikai tömítések, ATEX motorok, nagyteljesítményű láncok, szivattyúk, tengelykapcsolók, elzáró szerelvények, levegő-előkészítés termékei, tömítőgyűrűk, pillangózárak.