Papíralapanyag, papír- és csomagolóipar

Pulp, Paper & Packaging

Európa legnagyobb papíralapanyag, papír- és csomagolóipar vállalataival való együttműködés során szerteágazó tudásra és nagy tapasztalatra tettünk szert. Örömmel mondhatjuk, hogy Európa szerte sok gyártó a Brammert választotta a karbantartási és javítási alkatrészek területén jelentkező igényeik kielégítésére.

Tudjuk, hogy az egészség- és biztonságvédelem, a rendelkezésre állás, és az energiatakarékosság mennyire fontos Önnek és a vállalkozása számára. Egyéb fontos területek, ahol segítségére lehetünk:

  • Folyamatosan magas sebesség és hőmérséklet
  • Folyamatos termelés
  • Nedves és poros környezet

Hasonlóképpen, tisztában vagyunk azzal, hogy a nehéz terhek mozgatása kiváló minőségű alkatrészeket kíván, és tudjuk, hogy az optimális energiahatékonyságra való törekvés érdekében Önnek energiahatékony termékekre van szüksége.

És ami ennél is fontosabb, tudjuk, hogy ezek a követelmények milyen hatással vannak az Ön karbantartási, javítási és felújítási (MRO) igényeire, és azt is tudjuk, hogy ezt a tapasztalatot hogyan állítsuk az ön szolgálatába, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg.

A papíralapanyag, papír- és csomagolóipar számára szállított termékek jellemzően a következők: hajtóművek, önbeálló csapágyak, nagyteljesítményű láncok, szinkronszíjak, tömszelencebetétek, valamint házas csapágyak.