Sörgyártás

Európa sörgyáraival való együttműködés során szerteágazó tudásra és nagy tapasztalatra tettünk szert, egészen egyedülálló betekintést nyerve a söripar speciális igényeibe.

A mindenhol megjelenő szempontok – a folyamatos gyártás fenntartásának igénye, a termékek megbízható elérhetősége, az egészség- és biztonságvédelem – az Önök szektorát is érintik, és befolyással bírnak a beszerzési stratégiára és beszerzési profilra. Ezek a következők:

  • Folyamatos öblítés
  • Folyamatosan nagy sebesség
  • Magas hőmérséklet

Ezek a jellemzők komoly megterhelést jelentenek gépparkja számára, tehát fontos, hogy a magas színvonalú alkatrészek garantáltan eljussanak Önhöz. Hasonlóképpen, a környezetvédelmi és gazdasági kihívások miatt is olyan termékek beszerzése válik szükségessé, amelyek energiahatékonyak, és költségtakarékosak. A Brammer képes ezeket az előnyöket egyszerre nyújtani, tapasztalatát arra használva, hogy Önnek a legjobb tanácsot és legmegbízhatóbb támogatást nyújtsuk a karbantartás, javítás és felújítás vonatkozásában.

A sörgyártásban a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: O-gyűrűk, szállítópályák, higiénikus alumínium munkahengerek, szállítóláncok, nagyteljesítményű szinkronszíjak; csapágyházak (élelmiszeriparban használatos), nagyteljesítményű láncok, rozsdamentes acélhengerek, szilárd kenőanyagok élelmiszer-minősítésű olajjal, szintezőlábak, hajtóművek, lineáris vezetők.