Sütőipar

Európa több vezető sütőipari vállalatával dolgoztunk már együtt, amely során megismertük, hogy ennek a szektornak milyen igényei vannak a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek vonatkozásában és továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.

Pontosan tisztában vagyunk a folyamatos gyártás jelentőségével, és tudjuk, hogy a lényeges szempontok, mint például a higiénia, valamint az egészség- és biztonságvédelem mennyire fontosak Önnek és vállalkozásának. Egyéb fontos területek, ahol segítségére lehetünk:

  • Folyamatos öblítés
  • Folyamatosan nagy sebesség
  • Magas hőmérséklet

Ezek a jellemzők komoly megterhelést jelentenek gépparkja számára, amely megkívánja, hogy a magas színvonalú alkatrészek garantáltan eljussanak Önhöz. Továbbá, a költséggazdálkodás oldaláról felmerülő igények és a természetvédelmi megfontolások miatt egyre nagyobb szükség van energiahatékony termékek beszerzésére. Szakmai tanácsadás, termékek és támogatás területén is, a Brammer olyan helyzetben van, hogy mindezekben segítséget tud nyújtani, és Önnel együttműködve hatékony karbantartási, javítási és felújítási stratégiát tudunk kidolgozni.

A sütőipar számára szállított, karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: hajtóművek, szilárd kenőanyagok élelmiszer-minősítésű olajjal, lineáris vezetők, higiénikus alumínium munkahengerek, O-gyűrűk; korrózióálló láncok, szintezőlábak, rozsdamentes acélhengerek, csapágyházak (élelmiszeriparban használatos), hőálló csapágyak, szállítóláncok és szállítószalagok, rezgésmentes szerelvények, food safe (élelmiszeriparban biztonsággal használható) kenőanyagok, nagyteljesítményű láncok és szinkronszíjak.