Szennyvízkezelés

Jelenleg is együttműködünk Európa legnagyobb vízműveivel, így egészen konkrét betekintést nyertünk a vízkezelésre jellemző igényekbe és követelményekbe, és ezen a területen is első osztályú szolgáltatásokat: termékeket, tanácsadást és támogatást kínálunk ügyfeleink számára.

Jól ismerjük a sajátságos munkakörnyezetet:

  • Szélsőséges külső környezeti feltételek
  • Iszap és hulladék jelenléte
  • Nedves környezet
  • Öregedő berendezések és elavult alkatrészek

Mindezek befolyásolják berendezéseinek karbantartását és élettartamát – következésképpen kihatással vannak a szolgáltatási szintekre. További kulcsfontosságú szempontokat jelentenek az egészség- és biztonságvédelmet és az energiatakarékosságot érintő kérdések. Mi megtaláltuk a válaszokat ezekre a kihívásokra, és tapasztalatainkat az Önök szolgálatába állítva, Önök a legtöbbet hozhatják ki gépparkjukból. Segíthetünk abban, hogy energiahatékony termékeket szerezzen be üzemifolyamatai számára. Összefoglalva tehát, tapasztalataink felhasználásával Ön a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz szükséges támogatás tekintetében a lehető legjobbat kapja.

A vízművek számára beszerzett karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: nagyteljesítményű motorok (EFF1), hajtóművek, levegőztető berendezések, poliuretán szíjak, hidraulika tömlők, szelepek, csapágyegységek, korrózióálló láncok.