Széntüzelésű erőművek

A Brammer komoly tapasztalatokkal rendelkezik az energiatermelés területén. Büszkék vagyunk arra, hogy Európa energiatermelő nagyvállalatait ügyfeleink között tarthatjuk számon, és régóta megtisztelnek bennünket bizalmukkal, mint preferált beszállítót a karbantartási, javítási és felújítási termékek piacán.

Nagyra értékeljük, hogy a rendelkezésre állás, az egészség- és biztonságvédelem, és az energiatakarékosság mennyire fontos Önnek és vállalkozásának. Egyéb fontos területek, ahol segítségére lehetünk:

  • Kedvezőtlen üzemeltetési feltételek
  • Magas üzemi hőmérséklet
  • Por és törmelék jelenléte

Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a követelmények milyen hatással vannak az Ön karbantartási, javítási és felújítási igényeire, és tapasztalatainkat az Önök szolgálatába tudjuk állítani, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek területén. Hasonlóképpen, tudjuk, hogy az optimális energiahatékonyságra való törekvés érdekében Önnek a leginkább energiahatékony termékekre van szüksége.

A karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékeink, amelyeket jellemzően az energiatermelés területére szolgáltatunk: csapágyházak, technológiai szelepek, önbeálló görgőscsapágyak, tengelykapcsolók, korrózióálló láncok, tömítőgyűrűk, tömítések, hajtóművek, szinkronszíjak, nagyteljesítményű motorok (EFF1).