Teljes beszerzési költség csökkentése

Reduced Total Acquisition Cost

A karbantartási és javítási költségek a gyártással foglalkozó vállalatok mindegyike számára a közvetett beszerzési költségek komoly hányadát teszik ki. Noha mindig a költségek csökkentése a cél, a gyártóknak változatlanul biztosítaniuk kell a termékek minőségét és elérhetőségét.

A Brammer Európa vezető beszállítója a minőségi ipari karbantartás és javítás, valamint a kapcsolódó termékek területén. A világ valamennyi vezető márkáját egyetlen helyről beszerezheti nálunk. Több mint 3 millió különböző termékcsaládot kínálunk, és több mint 350.000 terméket tartunk raktáron folyamatosan.

Méretünk és vásárlóerőnk lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön vállalkozásának versenyképes árakat, kivételesen jó hozzáférhetőséget, és elérhetőséget ajánljunk, továbbá kiváló helyi szolgáltatást. Tapasztalataink nyomán hozzáadott érték szolgáltatásokat tudunk ajánlani, amelyek segítségére lehetnek az üzleti vállalkozás vezetőjének, vagy mérnökeinek abban, hogy jobb befektetésarányos megtérülést érjenek el.

A Brammer Magyarország Kft. csapata, amely szakképzett és tapasztalt munkatárakból áll , az ország egész területén szolgálja ki partnereit. A nap 24 órájában, a hét minden napján, egész évben szállítunk ki szerződött partnereink részére, és számos olyan megoldást kidolgoztunk, amelyekkel ügyfeleinket segíthetjük abban, hogy az alkatrészbeszerzéseik összköltségét lejjebb faraghassák: