Termelési hatékonyság növelése

Improve production efficiency

A karbantartásra és javításra szánt állásidő elkerülhetetlen, viszont a nem tervezett állásidő költséges. Ezért elkötelezett a Brammer amellett, hogy gyártósora folyamatosan működjön a nap 24 órájában, a hét minden napján, egész évben. Szaktudásunkat legfontosabb beszállítóink tapasztalatával ötvözve, mindenben segítjük az Ön karbantartási, javítási és felújítási (MRO) tevékenységét, miközben bizonyított, költséghatékony módszerekkel növeljük termelékenységi hatékonyságát. Együttműködünk Önnel e célok elérésének érdekében, a következők segítségével:

Alkatrészelemzés: Vállaljuk, hogy mindenre kiterjedően megvizsgáljuk az Ön által üzemeltetett berendezéseket, a vizsgálatról részletes teljesítményelemzést készítünk a karbantartási követelmények, az alkalmazás hatékonysága és az élettartam alatti üzemi költségek vonatkozásában. Adott esetben újra meghatározzuk azokat. Ez különösen ott hatékony, ahol olyan új technológiát vezettek be, amely jobban elvégzi a feladatot, vagy ahol a terméket beszünteti az eredeti gyártó, ezáltal megnehezíti, illetve költségessé teszi annak kicserélését. Elemezzük továbbá az alkatrészek meghibásodásait, annak érdekében, hogy megértsük az okokat, és ahol lehetséges, megelőzzük a hibák jövőbeni előfordulását.

Műszaki módosítások. Magasan képzett szakembereink műszaki módosításokra adnak javaslatot, a gyártási eljárása során használt berendezésekben, alkatrészekben, ezáltal elősegítve az adott munkaműveletet és összességében növelve a termelési hatékonyságot. 

Állapotfigyelés. A gyártóberendezések sorának legfontosabb alktrészeire állapotfigyelést javaslunk és vezetünk be. Amellett, hogy lehetővé tesszük a hatékony megelőző karbantartást, ez a lépés azt is biztosítja, hogy a gyártósor folyamatosan az optimális teljesítményszinteken működik.

A Brammer a következő helyszíni állapotfigyelő szolgáltatásokat kínálja:

Rezgéselemzés. A mechanikai komponensek rezgésének megfigyelése lehetővé teszi, hogy beazonosíthatóvá válik, ha valamelyik komponens másképpen viselkedik – ilyenkor az érintett részt ki lehet cserélni még a meghibásodás előtt – ezáltal maximalizálható a gép működési ideje.

Lézeres gpbeállítás és geometriai elemzés. A tengely pontos beigazítása növeli az alkatrészek élettartamát, javítja az energiahatékonyságot és csökkenti a karbantartási költségeket.
Inovációs termékek és technológiák széles kínálatát ajánljuk a karbantartási munkafolyamatokhoz (hőkamerák felvételei, próbaterhelés stb.).

Szállítás.  Nonstop, 24 órás szolgálatot működtetünk, hogy Ön megkapja amire, ott, és akkor, amikor szüksége van rá. Szállítunk csapágyakat, szíjakat és szíjtárcsákat, láncokat és lánckerekeket, lineáris termékeket, motorokat, tömítéseket, hajtóműveket, pneumatikai és hidraulikai termékeket, tengelykapcsolókat, szerszámokat, egészségvédelmi- és biztonsági felszereléseket, közvetlenül a gyártósorához, a nap 24 órájában, a hét minden egyes napján, egész évben.

Alkatrészkészletek. Összeállíthatunk Önnek olyan standard, alkatrészekből álló készletet, amellyel gépeit szervizelheti, vagy karbantarthatja, és amely lehetővé teszi, hogy a tervezett karbantartási munkálatok megkezdésekor Ön biztos lehet abban, hogy valamennyi szükséges alkatrész a rendelkezésére áll.