Történet

History

A Brammer vállalatot 1920-ban az egyesült királyságbeli Leedsben alapította Harry Brammer, aki bejegyzett újításaival tőkét kovácsolt. Ezek közé tartozott a levehető Ékszíj, amelynek egy gyakori gyártási problémát sikerült megoldani a cipő- és faipari gyártógépek esetében.

1954-ben a H Brammer & Company Ltd. nevű vállalkozás már több mint 150 embert alkalmazott, és már az tengerentúlra is exportált árut. 1960-ra a vállalat részvényeit nyilvánosan is lehetett vásárolni, már 650 embert foglalkoztatott, és több mint 60 tengerentúli piacon volt jelen.

1969-ben a Brammer megvásárolta a Bearing Service Limited vállalatot, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb  csapágy és ipari-alkatrész forgalmazóját.  Ezzel a lépéssel a Brammer történetében új fejezet kezdődött, hiszen ezt követően, számos akvizíció zajlott (lásd az ábrát), amelyek nyomán a Brammer fokozatosan Európa vezető szolgáltatójává nőtte ki magát, az ipari karbantartási, javítási és felújítási megoldások területén.

2006-ban ezek a vállalkozások Brammer név alatt egyesültek, amely lehetővé tette számunkra, hogy stratégiai prioritásunkra összpontosíthassunk, arra, hogy értéknövelt szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére Európa szerte. Ennek a célkitűzésnek a hatékonyságát jól tükrözi a csoport jelenlegi mérete, és sikerei. Jelenleg 3600 munkavállalónk van 23 ország 460 pontján.