Üdítőitalok

Az üdítőital-ipar rendkívül szabályozott, és nagy a verseny. A Brammer komoly tapasztalatokkal rendelkezik a szektorról, hiszen Európa jó néhány nagyvállalatának nyújtott már szolgáltatásokat a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek vonatkozásában. Ezt a szakértelmet és hozzáértést kínáljuk Önnek is.

A fontos szempontokat illetően, mint egészség- és biztonságvédelem, energiatakarékosság és a termék rendelkezésre állása, teljes mértékben tisztában vagyunk azzal az igénnyel, hogy Önöknek a higiéniai követelményeket kell egyensúlyban tartani a minimális költség és a maximális gyártás követelményeivel. Ismerjük kezelési műveleteik komplexitását, és azt, hogy speciális igényeik vannak, beleértve a kenőanyagokat és a kenőanyag nélküli alkatrészeket. Segíthetünk ezen igények ellátásában, és még más területeken is szívesen állunk rendelkezésükre:

  • Folyamatos öblítés
  • Folyamatosan nagy sebesség
  • Magas hőmérséklet a gyártás során

Mindezek hatással vannak az Ön berendezéseire, és beszerzési profiljára, de velünk együttműködve, fontos hatékonysági intézkedéseket tehetünk az ellátási láncban. Hasonlóképpen, tisztában vagyunk azzal, hogy a folyamatos termelés igénye megbízható minőségű alkatrészeket (és megbízható kiszállítást) kíván, és tudjuk, hogy a környezetvédelmi és gazdasági körülmények miatt Önnek a leginkább energiahatékony termékekre van szüksége.

És ami ennél is fontosabb, tudjuk, hogy ezek a követelmények milyen hatással vannak az Ön karbantartási, javítási és felújítási igényeire, és azt is tudjuk, hogy ezt a tapasztalatot hogyan állítsuk az Ön szolgálatába, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg.

Az üdítőital-ipar számára szállított, karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: hajtóművek, csapágyházak (élelmiszeriparban használatos), rozsdamentes acélhengerek, szilárd kenőanyagok élelmiszer-minősítésű olajjal, food-safe (élelmiszeriparban biztonsággal használható) kenőanyagok, szállítóláncok, nagyteljesítményű láncok, O-gyűrűk, lineáris vezetők, korrózióálló láncok, szállítópályák, rozsdamentes acélszerelvények, nagyteljesítményű szinkronszíjak.