Üzleti megoldások

Business Solutions

Értéknövelés minden mozdulattal

A legtöbb szervezet számára gyártási és termelési berendezéseinek napi karbantartása, javítása és felújítása (azaz MRO tevékenysége) gyakran bonyolult, erőforrás- és időigényes tevékenység. Mindeközben kritikus fontosságú, hogy a költséges állásidőt a minimumra szorítsák, valamint fenntartsák a termelés folytonosságát.

A Brammer ajánlata messze túlmutat azon, hogy Önnek állandó, és megbízható hozzáférést biztosítunk a magas minőségű, versenyképes piaci árakon kapható termékekhez, amelyek a világ vezető műszaki alkatrészgyártóitól kerülnek ki.

Szolgáltatások egész sorát fejlesztettük ki annak érdekében, hogy megkönnyítsük a beszerzéseket, kiszolgáljuk a termelési folyamatokat, leredukáljuk az állásidőt, és javítsuk az üzemeltetés hatékonyságát. Komoly lépéseket tettünk az raktárkészlet optimalizálás, készletgazdálkodás területén. A Brammer segít Önnek olyan hatékony, konszolidált ellátási láncot kialakítani a karbantartási, javítási és felújítási (MRO) alkatrészek vonatkozásában, amely pozitív hatással lesz az Önök cégére.

Amellett, hogy képesek vagyunk az üzemeltetésben kritikus fontosságú alkatrészek gyártatására, magas szintű műszaki javaslatokkal tanáccsal tudjuk Önt ellátni, segíthetünk készletének, működő tőkéjének, és üzemi állásidejének minimalizálásában, mindemellett termelékenységének és gazdaságosságának maximalizálásában. 2010-ben az első 10 hónapban Magyarországon kb. 140 millió Forint dokumentált, vevőnk által írásban megerősített költségmegtakarítást értünk el.

Számos kulcsfontosságú területen fejtettük már ki jótékony hatásunkat:

Ide kattintson, ha további részletekre kíváncsi!