Vasút

A vasútiparnak egészen különleges kihívásokkal kell szembenéznie, és termékigénye is speciális, a Brammer azonban ezen a téren is nagy tapasztalattal rendelkezik, hiszen Európa e szektorbeli vezető vállaltainak is szállítunk termékeket és nyújtottunk részükre szolgáltatásokat.

A fontos kérdések, mint például a rendelkezésre állás, az egészség- és biztonságvédelem, vagy az energiatakarékosság mellett, ismerjük azokat az ipar-specifikus tényezőket, amelyek befolyással vannak az MRO tekintetében kialakított stratégiára. Ezek a következők:

  • Gördülőállomány generáljavítás és karbantartás
  • Infrastruktúra karbantartása
  • Vágányon történő gépjavítás
  • Javítóműhelyek ellátása országszerte
  • Garantált rendelkezésre állás a raktárgazdálkodás érdekében
  • Pontos beazonosítás és dokumentálás igénye

Hasonlóképpen, tisztában vagyunk annak szükségességével, hogy az ügyfelekkel együtt kell dolgozni azért, hogy az energiahatékonyságot és a költségmegtakarítást ösztönözni tudjuk végig, a teljes ellátási láncon, és mi pontosan ezt tettük, és ezt tesszük most is.

Termékkínálatunk és sokféle szolgáltatásunk, kiegészítve szaktudásunkkal és az alkalmazásokról nyert ismereteinkkel, lehetővé teszik számunkra, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk a karbantartási és javítási alkatrészek területén.

A vasútipar számára kínált termékeink többek között: pneumatikai és hidraulikai termékek; vasútipari alkalmazásokhoz való speciális rögzítők; komplett tömítőrendszerek; lapos tömítések és védőgyűrűk; minőségi szerszámgépek; ipari tisztítóalkatrészek teljes palettája; magas minőségű csapágyak a hosszabb élettartam szavatolása érdekében; mechanikus erőátviteli termékek; általános karbantartási eszközök.