Cement

Európa több cementgyártó vállalata is a Brammerhez fordult, hogy a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek területén felmerülő igényeit kielégítse. Az évek során nagyon sok értékes tapasztalatra tettünk szert ebben az iparágban is, ez segítségünkre van abban, hogy tisztában legyünk az iparágra jellemző speciális igényekkel, és megfelelően segíteni tudjuk ügyfeleink egyre szélesebb körét.

Különös tekintettel a nagy fontosságú szempontokra, úgy mint egészség- és biztonságvédelem, rendelkezésre állás és energiatakarékosság, és termékeink minden vonatkozásban kielégítik az ön igényeit. Egyéb fontos területek, ahol segítségére lehetünk:

  • Nedves és poros környezet
  • Szélsőséges hőmérsékleti értékek

Hasonlóképpen, tisztában vagyunk azzal, hogy a nehéz terhek mozgatása kiváló minőségű alkatrészeket kíván, és tudjuk, hogy az optimális energiahatékonyságra való állandó törekvés érdekében Önnek a leginkább energiahatékony termékekre van szüksége.

Mi több, tudjuk, hogy ezek a követelmények milyen hatással vannak az Ön karbantartási, javítási és felújítási (MRO) igényeire, és azt is tudjuk, hogy ezt a tapasztalatot hogyan állítsuk az ön szolgálatába, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg annak érdekében, hogy üzemének működése zavartalan legyen.

A cementipar számára szállított, karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: ipari szabvány szerinti munkahengerek, házas csapágyas lineáris megvezetés, szinkronszíjak, nagyteljesítményű láncok, hajtóművek, beálló görgőscsapágyak, levegő-előkészítők, önbeálló golyóscsapágyak, tömszelencebetétek.