Energiafelmérés/monitoring

Energy Survey/Monitoring

A Brammer vállalja gyártólétesítményének átfogó energiafelmérését. Beazonosítjuk a veszteséget, és olyan termékeket ajánlunk, amelyek jelentősen csökkenteni tudják a szükségtelen energiapazarlást. Azon túl, hogy biztosítjuk Önnek, hogy vállalkozása az Ön gyártási munkafolyamatai területén a jelenlegi leginkább energiahatékony termékeket használja, tudásunk és szakértelmünk legjavát adva segítünk elkülöníteni a szükséges pénzügyi alapokat, amelyekkel finanszírozni tudja ezen termékek bevezetését

A klímaváltozás jelentősége egyre inkább tudatosul mindenkiben, és hatásai egyre inkább érezhetőek, így a gyártók Európa szerte egyre nagyobb nyomásnak vannak kitéve, hogy megfeleljenek a környezetvédelmi célkitűzéseknek, és csökkentsék az energiafogyasztásukat.  A Brammer tudatában van annak, hogy ügyfeleink, gyártókként felismerik ugyan ennek a felelősségnek a fontosságát, de vizsgálataink arra engednek következtetni, hogy még többet lehetne tenni.

A Brammer egy internetes felmérést végzett a potenciális energiatakarékosság vonatkozásában, és a számadatok szerint a gyártók Európa szerte potenciálisan még további 10 milliárd eurót takaríthatnának meg energiatakarékossági intézkedésekkel.

Tapasztalataink szerint a mechanikus erőátviteli termékeket, mint például motorok, csapágyak és szíjak, valamint a pneumatikai és hidraulikai termékeket, amelyeket Európa szerte használnak a gyártóüzemekben, nem veszik figyelembe, pedig jelentős lehetséges megtakarításokat jelenthetnek mind pénzügyi, mind környezetvédelmi szempontból.

A Brammer felmérése szerint az ügyfelek mindössze 6%-a véli úgy, hogy mindent elkövettek a megtakarítások érdekében. Noha a legtöbbjük (60%) esetében az energiatakarékosság tervezése vagy megvalósítása éppen folyamatban van, meglepően kevesen vették tervbe az olyan ipari termékek beszerzését, amelyekkel a legjelentősebb összegű megtakarításokat lehetne elérni.

Segítünk ügyfeleinknek annak felismerésében, hogy a mechanikus erőátviteli és hidrodinamikai termékek komoly szerepet játszanak az energiatakarékosságban, és a Brammer ugyanezen ügyfeleknek abban is segít, hogy könnyen és hatékonyan jelentős energiamegtakarítást érjenek el.