Építőipar, építőipari alapanyag-gyártás

Construction

Európa legnagyobb építőipari és építőanyag-ipari vállalataival való együttműködés során szerteágazó tudásra és nagy tapasztalatra tettünk szert. Örömmel tölt el bennünket, hogy Európa-szerte sok gyártó a Brammert választotta a karbantartási és javítási alkatrészek területén jelentkező igényeik kielégítésére.

Értékeljük, hogy a rendelkezésre állás, az egészség- és biztonságvédelem és az energiatakarékosság mennyire fontos Önnek és vállalkozásának. Egyéb fontos területek, ahol segítségére lehetünk:

  • Folyamatos termelés
  • Rezgés
  • Nedves és poros környezet
  • Szélsőséges hőmérsékleti értékek

Hasonlóképpen, tisztában vagyunk azzal, hogy a nehéz terhek mozgatása kiváló minőségű alkatrészeket kíván, és tudjuk, hogy az optimális energiahatékonyságra való törekvés érdekében Önnek a leginkább energiahatékony termékekre van szüksége.

És ami ennél is fontosabb, tudjuk, hogy ezek a követelmények milyen hatással vannak az Ön karbantartási, javítási és felújítási (MRO) igényeire, és azt is tudjuk, hogy ezt a tapasztalatot hogyan állítsuk az ön szolgálatába, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg a karbantartások, javítások és felújítások vonatkozásában.

Az építőanyag-ipar számára szállított, karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz használt termékek jellemzően a következők: önbeálló görgőscsapágyak, nagyteljesítményű láncok, hajtóművek, szinkronszíjak, önbeálló golyóscsapágyak, tömszelencebetétek, nagy igénybevételre méretezett ékszíjak, házas csapágyak továbbá levegő-előkészítők.