Iph-Brammer egyesülés

 

London, 2017. szeptember 15.

Tisztelt Vevőnk, tisztelt Partnerünk,

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Brammer és az IPH (mely a különböző országokban az alábbi néven ismert: Biesheuvel Techniek, D’Hont, Giner, Julsa, Syresa, Kistenpfennig, Zitec, Minetti, Montalpina, Novotech, Orexad, Robod) a mai naptól hivatalosan is egyesült, amellyel Európa vezető ipari karbantartási termék forgalmazójává vált.

Idővel ez az összeolvadás lehetővé teszi, hogy az eddigieknél is magasabb színvonalú szolgáltatást, műszaki támogatást nyújtsunk, nagyobb földrajzi lefedettséggel. Alig várjuk, hogy Önnel együtt, az Ön számára, közösen építsük partnerségünket.

Egyelőre a legfontosabb számunkra, hogy a jelenlegi feltételeket biztosítva folytassuk az együttműködésünket Önökkel. Minden, jelenleg érvényben lévő szerződés, program, futó ajánlat és rendelés – legyen az akár az IPH-val, akár a Brammerrel kapcsolatos, vagy mindkét vállalattal egyaránt – érvényben marad.

Amennyiben kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba a Brammer vagy az IPH kapcsolattartójával. A legtöbb kérdésükre módjukban áll a válaszokat megadni, amennyiben nem, úgy továbbítani fogják azokat felénk.

Vevőkapcsolataink a legfontosabbak a teljes csapat számára, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a legmagasabb szintű kiszolgálást biztosítsuk vevőinknek az integráció további lépcsői során is.

Üdvözlettel:

  

Philippe Hervieux és Olivier Larigaldie (IPH-Brammer Key Account Igazgatók)