Készletgazdálkodási szolgáltatások – Beszállítói kezelésű készlet

Managed inventory services

Általános karbantartási fogyasztási cikkeinek átfogó kezelésével a Brammer jelentősen növelheti megtakarításait, termelékenységét és hatékonyságát a teljes beszerzési folyamat során.

A készletgazdálkodásban szerzett tapasztalataink felhasználásával elemezzük a folyamatokat, ésszerűsítjük a beszállítói bázisát, és könnyen hozzáférhető tárolási rendszert alakítunk ki, amely tartalmazza a legfontosabb termékeket. Az alacsony költségű termékek kezelésének kiszervezése számos előnnyel járhat, már csak azért is, mert így a beszerzéssel foglalkozó csapata a nagyértékű tételekre koncentrálhat. További előnyök:

  • Jobb beszerzési hatékonyság.  Ha kevesebb a beszállító, a rendelések és a számlázás, akkor Önnek vagy munkatársainak értékes munkaideje szabadul fel.
  • Eredményesebb raktár/készletgazdálkodás.  A készlet racionalizálásával és a fogyasztáshoz történő igazítással jobbá válik a készletirányítás és készletforgás.
  • Előrelépés a termelékenységben. Csökken a raktárakba tett látogatások száma, és a bejövő szállítmányok nyomán keletkező költségek is, továbbá teljes mértékben kiküszöbölheti a felügyelet nélküli helyi beszerzéseket.