Q-Safe

Q-SafeA Q-Safe új személyi védelmi felszerelés márka a Brammer forgalmazási hálózatának segítségével bemutatkozik Európában

A Q-Safe márka új személyi védelmi felszerelés termékeit ma 19 Európai piacon mutatták be. A kezdetekben kizárólag a Brammernél - Európa vezető karbantartási, javítási és felújítási (MRO) termék beszállítója és szolgáltatója - kapható Q-Safe teljeskörű megoldást nyújt a különböző gyártási és ipari környezetekben dolgozó szakemberek és vezetők egészségi és biztonsági személyi védelmi igényeire.

A védelmet, széles választékot, minőséget és jó minőség-ár arányt nyújtó Q-Safe termékek között megtalálhatók többek között az eldobható kesztyűk, fülvédők, légzőkészülékek és egyszerhasználatos munkaruhák.

A márka egy jól bevált és hatékony megoldást nyújt ügyfeleinek, így az összes aktuális törvényi előírásnak megfelelő praktikus, biztonságos és kedvező árú termékeivel lehetővé teszi a beszerzési költségek csökkentését a biztonság kompromittálása nélkül. A Q-Safe a gyakorlatias, költségtakarékos karbantartási és biztonsági szakemberek számára biztosít vonzó alternatívát a minden tekintetben megfelelő termékek biztosításával.

Nigel Banks, a Brammer Szerszámok és általános karbantartás osztályának Európai kereskedelmi igazgatója a következőket mondta: “Örömmel jelentjük be, hogy a Brammer kizárólagos joggal forgalmazza a Q-Safe termékeket Európában. Egy iyen időszakban, amikor a gyártók a beszerzési költségek csökkentésére törekszenek, a Q-Safe kiváló ár-érték arányt biztosít a piacon anélkül, hogy a biztonságról vagy minőségről lemondana - úgy gondoljuk, hogy a Q-Safe márka tökéletes választás lesz számos Brammer ügyfél számára”.