Roebuck product award

RoebuckKiváló minőségű, kézi- és vágószerszámok versenyképes árakon Európa karbantartási szakembereinek a Roebuck-tól.

A Roebuck ma bejelentette a kiváló minőségű, versenyképes árakon kapható kézi- és vágószerszám kínálatának elérhetővé válását 16 Európai országban.

Ez a jól ismert és megbízható márka most csak a Brammer-nél, Európa vezető karbantartatási, javítási és felújítási (MRO) termék forgalmazójánál kapható.

A Roebuck az Egyesült Királyság ipari karbantartási szakértői által jól ismert márkanév, amely az egyik legrégebbi kéziszerszám gyártó Európában, és a szerszámait már a 19. század közepétől, sőt régebb óta is folyamatosan vásárolják. Az említett idő alatt sikeresen vette fel a versenyt Európa számos más vezető márkáival.

A kiváló minőség és rendkívül versenyképes árak egyedülálló egységeként ismert termékválasztéka nem csak az összes Európai szabványt elégíti ki, hanem a kéziszerszám választék teljes élettartamára 'feltétel nélküli’ cseregaranciát nyújt.

„Mi mindig az Egyesült Királyság piacának egyik legmegbízhatóbb márkája voltunk. A Roebuck márka és a Brammer együttműködése azonban lehetővé tette a termékeink további európai országokban történő forgalmazását", fűzi hozzá Nigel Banks, a márka menedzsere.

A Roebuck csapat nem csak egyszerűen válogatott a meglévő és az Egyesült Királyságban népszerű szerszámválasztékából, hanem a szerszámokat az európai szabványoknak megfelelően teljesen úja tervezte és át is alakította, figyelembe véve az európai elvárásokat és temék méreteket.

„Keményen dolgoztunk” mondja Peter Lazenby, a Roebuck Európai Márkafejlesztési vezetője.

„Felismertük, hogy ugyan az Egyesült Királyságban egy elismert és sikeres márka vagyunk, olyan termékeket kell terveznünk, fejlesztenünk és szállítanunk, amelyek valóban megfelelnek a különböző európai szakmai ipari felhasználók igényeinek.”

A teljes termékválaszték az összes európai mérnök és karbantartó szakember számára elérhetővé tételének érdekében a termékek bevezetését a Roebuck összekapcsolta az első teljes Európára kiterjedő katalógusának bemutatásával. A katalógus 144 nyomtatott oldalon mutatja be a kézi- és vágószerszámokat listaárakkal, 9 nyelven.

„A választék minden olyan szerszámot tartalmaz, amelyet az ipari karbantartó szakembereknek és mérnököknek a karbantartó szerszámkészletükben meg kell találni” mondja Lazenby. „Tudjuk, a professzionális minőségű és kialakítású termékeink bármely más európai márkával felveszik a versenyt, emellett rendkívül versenyképes áron kaphatók.”

Ian Fraser, a Brammer ügyvezető igazgatója azt mondta: „Nagyon örülök, hogy egy ilyen elismert és nagyra értékelt márka ezek után, kizárólagos alapon a Brammernél lesz elérhető több mint 100.000 európai vásárló számára. Ezekben az időkben, amikor az ipari vállalatoknak folyamatosan a költségcsökkentésre kell törekedniük a minőségi elvárások csökkentése nélkül, biztosak vagyunk benne, hogy az európai Roebuck szerszámok mindenki igényeit kielégítik.”

A Roebuck-ra vonatkozó további információért és az európai katalógus megrendeléséhez lépjen kapcsolatba a helyi Brammer képviselettel, hívja a (szám) számot, vagy látogasson el a http://www.brammer.biz oldalra.

roebuck catalogue