Cégünkről

About us

A Brammer Európa vezető forgalmazója az ipari karbantartás, javítás és felújítás területén szükséges termékek és szolgáltatások területén, beleértve a csapágyakat, a mechanikus erőátviteli rendszereket, pneumatikát, hidraulikát, szerszámokat és egészség-és biztonságvédelmi felszereléseket.

A világ vezető márkáinak szállítójaként, több mint 3 millió különböző termékcsaládot kínálunk egy kézból, és több millió terméket tartunk raktáron folyamatosan.

Magyarországon 2003 óta működünk. Négy telephelyünkön (Cegléd, Debrecen, Győr, Kecskemét) keresztül, az egész országban kifejtjük tevékenységünket, készletünkhöz gyors és könnyű hozzáférést biztosítva. A megfelelő terméket időben házhoz tudjuk Önnek szállítani, ahová, és amikor csak kívánja – beleértve nonstop sürgősségi szolgáltatásunkat, amely egész évben a rendelkezésére áll szerződött partnereinknek.

Teljes körű és megbízható szolgáltatást kínálunk Önnek.

Méretünk és vásárlóerőnk lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes árakat, kivételesen jó hozzáférhetőséget, és elérhetőséget ajánljunk, továbbá kiváló helyben nyújtott szolgáltatást. Hasonlóképpen, tapasztalataink lehetővé teszik, hogy értéknövelő szolgáltatásokat tudunk kínálni, amelyek a mérnökök, a beszerzéssel és üzemeltetéssel foglalkozó vezetők számára segítenek jobb befektetésarányos megtérülést elérni.

Szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi igény szerinti gyártás, javítás, továbbá olyan üzleti megoldásokat is kínálunk, amelyeket arra terveztünk, hogy a termelési hatékonyságot növeljék, a működő tőkét csökkentsék, és az alkatrészek beszerzési összköltségét redukálják.

Rajtunk kívül nincs még egy olyan vállalat, amely ilyen szolgáltatási kínálattal, illetve ilyen mértékű tapasztalattal rendelkezne.

Bármilyen iparágról van szó, bármire van szüksége, a Brammer az első számú partner!

Itt többet is megtudhat a Csoport tevékenységéről.