Üveg-újrahasznosítás

Örömmel tölt el bennünket, hogy Európa szerte a legnagyobb, üveg-újrahasznosítással foglalkozó vállalat a Brammert választotta a karbantartási és javítási alkatrészek területén jelentkező igényeik kielégítésére. Ennek eredményeképpen, megismertük ezt a szektort, és annak speciális igényeit.

Értékeljük, hogy a rendelkezésre állás, az egészségügyi és biztonsági előírások és az energiatakarékosság mennyire fontos Ön és a vállalkozása számára. Egyéb fontos szempontok, amelyek befolyással lehetnek a karbantartási, javítási és felújítási stratégiájára:

  • Nagy mennyiségű hulladék
  • Durva, szemcsés törmelék
  • Rezgés

Mindezek befolyásolják berendezéseinek élettartamát és beszerzési profilját. Rendelkezünk azokkal a termékekkel és tapasztalattal, amelyekkel fel lehet venni a harcot ezekkel a kihívásokkal, és növelni lehet a hatékonyságot a teljes ellátási láncban. Segíthetünk Önnek abban, hogy a leginkább energiahatékony termékeket szerezze be folyamatai számára, amelyek nem csak a teljesítményre, de a költségeire is jótékony hatással lesznek.

És ami ennél is fontosabb, tudjuk, hogy ezt a tapasztalatot hogyan állítsuk az Ön szolgálatába, hogy Ön a lehető legjobb támogatást kapja meg a karbantartáshoz, javításhoz és felújításhoz szükséges támogatás tekintetében.