Knives and Blades

Utility Knife

Az ebben a Brammer Gyors Tippek videóban bemutatott termékek Irwin pengék, amelyek kézi Irwin vágókésekkel használhatók.

A Bi-Metal penge gyorsacél él és rugóacél forrasztásából készült penge. Ez azt jelenti, hogy a penge a hagyományos pengéknél 3-szor hosszabb ideig marad éles, emellett rendkívül rugalmas, tehát nem törik, így csökkenti a balesetek kockázatát.

A Bi-metal penge lepattintható kialakításban kapható. Ez azonban nem befolyásolja a minőséget, a pengék továbbra is hosszú élettartamúak és törésálló jellemzőkkel rendelkeznek.

Ezek az Irwin kések speciális formáiknak köszönhetően egyszerű és kényelmes használatot tesznek lehetővé a standard vágókésektől egészen a behajtható, kábelvágóval is ellátott késekig.
A pengék anyaga hosszú használati élettartamot biztosít, csökkenti a penge eltörésének kockázatát, kiváló minőségének köszönhetően pedig kevesebb pengecsere szükséges, ezáltal csökkenti a szúrásos balesetek esélyét.

 

Termékek

Kézi- és elektromos szerszámok, ragasztók, egyéni védőfelszerelések széles választékát kínáljuk, a legnevesebb gyártók, többek között a 3M, a Bahco, a Bosch, a Stanley, a Loctite és a Dormer, összesen több mint 13.000 termékcsaládját. Készletet tartunk speciális ipari körülményekhez kifejleszett, és engedélyezett termékekből is, beleértve a közlekedési, tengerészeti, erőművi és katonai alkalmazásokat.

Captcha Test Image

Kapcsolódó termékek