Locking Pliers

Irwin Vise Grip Campaign

Az Önök érdekében gondosan válogattunk a világ vezető gyártóinak termékei között, hogy az érték megfelelő teljesítménnyel párosuljon. Széles termékkínálatunkban megtalálhatók az olyan szigetelt biztonsági eszközök is, amelyekkel extrém környezeti viszonyok között is lehet munkát végezni, csakúgy, mint a teljes kéziszerszám palettát tartalmazó szerszámkocsik is.

Valamennyi termékre gyártói garancia, valamint műszaki támogatás vonatkozik.

Termékek

A jelen gyorstipp videóban szereplő termékek az Irwin Vise Grip gyorskioldó záró fogók választékhoz tartoznak. Ezek a csuklós fogók egykezes, kapcsolás nélküli kioldással rendelkeznek, tehát a hagyományos kialakításhoz képest kétszer olyan egyszerű a kioldásuk. A becsípődés és csúszásmentes markolatok kényelmet, irányíthatóságot nyújtanak és a kéz kevésbé fárad. 

Ez a gyorstipp videó bemutatja, hogy a gyorskioldó záró fogók milyen egyszerűen használhatók a csúszásmentes markolattal, egykezes műveletekben.  Jellemzőinek köszönhetően a záró fogók biztonságosan használhatók többféle felület megfogásához és beszorításához, beleértve a kerek csöveket, szögletes tárgyakat, hatszögfejű csavarokat és sok mást.

A fogók nagy teherbírású acélból készültek, amelyek a maximális élettartam elérése érdekében edzettek, ezáltal a hagyományos csuklós fogókhoz képest kétszer olyan hosszú ideig használhatók, csökkentve a beszerzési költségeket.

Captcha Test Image

Kapcsolódó termékek