SKF Machine Condition Indicator

MCI image

A kritikai fontosságú berendezések állapotfigyelése – az esetleges, nem várt hibák megelőzése és megakadályozása érdekében – mindig is kulcsszerepet játszott az üzemkarbantartás területén. Az állapotfigyelés a berendezés állapotának paramétereit figyelő eljárás, amely feltételezi, hogy az állapotban bekövetkező jelentős változás valamilyen kialakulóban lévő meghibásodásra enged következtetni. A gépállapotjelző (MCI) alkalmazásával Ön figyelemmel kísérheti gépeinek és berendezéseinek állapotát és teljesítményét. A terméket forgómozgást végző gépekhez tervezték, méri a gép rezgését és hőmérsékletét, és mindezt alacsony költségen.
Az SKF gépállapotjelző periodikusan kétfajta rezgésmérést végez el. A sebességmérésekkel nyomon lehet követni a gép általános állapotát, valamint ki lehet szűrni a hibás illesztés és az egyensúlyhiány okozta lehetséges problémákat. Az envelope gyorsulás méréseit a csapágyak potenciális elhasználódásának kimutatására lehet alkalmazni. Továbbá, az eszköz figyelemmel kíséri a gép üzemi hőmérsékletét. Az SKF gépállapotjelzője ezen kívül beépített intelligens megoldást is tartalmaz a mérések értékelésének vonatkozásában, valamint, hogy a téves riasztásokat el lehessen kerülni. A riasztást jól láthatóan jelzi három LED-es kijelző. A gépállapotjelző a gépre rögzíthető, és elemmel működik.

Termékek

Termográfiai berendezések, rezgésfigyelők, valamint elektromos vizsgálóberendezések széles választékával várjuk, amelyek segítségével munkakörnyezetét ellenőrzése alatt tarthatja, és megfelelő módon irányíthatja; segítjük Önt abban, hogy optimális feltételekkel működhessen amellett, hogy energiát és pénzt takarít meg.
Valamennyi termékre gyártói garancia, valamint műszaki támogatás vonatkozik.

 

 

Captcha Test Image

Kapcsolódó termékek